دستورالعمل ایمنی در جایگاه سی ان جی CNG
نام محصول علائم ایمنی : دستورالعمل ایمنی در جایگاه سی ان جی CNG
کد کالا علائم ایمنی : D 52
* در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.
* امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.
* قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.
نکات ایمنی در جایگاه های CNG
قبل از ورود به جایگاه تمامی سر نشینان خودرو را پیاده کنید
* سوختگیری همراه با سرنشین اکیدا ممنوع است .
-رعایت فاصله با خودروی در حال سوختگیری
-بعد از ورود به جایگاه خودرو را خاموش کرده ،درب باک را باز کرده و از خودرو فاصله گرفته تا اپراتور اقدام به سوختگیری نماید .
* به هیچ عنوان راننده نباید خود اقدام به سوختگیری کند .
-هنگامی که خودرو در حال سوختگیری است به تعمیرات و نظافت خودرو نپردازید یا خیلی وقتها راننده ها خودرو رو رها کرده و به سرویس بهداشتی مراجعه میکنند و یا برای خرید جایگاه رو ترک میکنند که این کار موجب تلف شدن وقت دیگر رانند ها میشود !
-قبل از اتمام سوختگیری جهت سهولت کار و جلوگیری از اتلاف وقت دیگر راننده ها وجه پرداختی را حاضر کنید .
حدالامکان وجه نقد همراه داشته باشید چون گاهی امکان قطع خطوط تلفن و اینترنت وجود دارد و هچنین ساعت ۱۲ نیمه شب بانکها به منظور عملیات پایان روز حساب ها رو از دسترس خارج میکنند .
-سیگار کشیدن و استفاده از تلفن همراه اکیدا ممنوع است
بعضی نکات در مورد گاز cng که همیشه برای رانندگان سوال است :
-هر جایگاه سوخت نسبت به دوری و نزدیکی از خطوط لوله فشار قوی و همچنین آب و هوای منطقه (گرم و خشک ،معتدل و یا مناطق سرد سیر) ،قدرت کمپروسور ،کیفیت فیلترهای تصفیه گاز و روغن ممکن است گاز بیشتر یا کمتری بخورد ،پس گاز cng مثل بنزین نیست که همیشه در یک اندازه مشخص پُر شود !
پس هر جایگاه با جایگاه دیگر در میزان سوختگیری و کیفیت گاز متفاوت است .
* معمولا در فصل زمستان گاز بیشتر و در تابستان گاز کمتری میخورد .
* تکان دادن خودرو در حین سوختگیری هیچ کمکی به بیشتر گاز خوردن آن نمیکند !
-فشار مورد استفاده در مخازن سی ان جی ۱۷۰۰ برابر بیشتر از اجاق گاز خانگی است، پس از هرگونه دستکاری مخازن خودرو جداً خودداری کنید؛ دستکاری هایی نظیر برشکاری برای بزرگ کردن اندازه مخزن با جوش دادن تکه ای دیگر و … از این جمله است.
-برخی از هموطنان هنگام مسافرت اقدام به جدا کردن مخزن سی ان جی از خودرو برای دسترسی به فضای بیشتر در خودرو کرده و پس از مسافرت خود به نصب مجدد مخزن اقدام می کنند که نشت گاز و آسیب دیدگی قطعات در این مورد بسیار خطر آفرین است.
-در صورت صدمه دیدن سیستم گازسوز خودرو لازم است سریعاً به کارگاه های مجاز نصب مخازن سی.ان.جی مراجعه کرد؛ بیشتر این نوع آسیب دیدگی ها در تصادف ها و دستکاری سیستم روی می دهد.
-تجهیز خودرو به سیستم گاز طبیعی فشرده شده (سی ان جی)، باید در کارگاه های تبدیل مجاز و مورد تایید شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران انجام شود.داشتن برچسب معتبر سوختگیری برای استفاده از گاز طبیعی در جایگاه ها الزامی است .
-برای حصول اطمینان از عملکرد صحیح تجهیزات نصب شده روی خودرو مراجعه به مراکز مجاز برای بازدید دوره ای خودرو دوگانه سوز به صورت سالیانه الزامی است (مراکز مجاز با بازرسی تجهیزات گازسوز، علاوه بر صدور برچسب سوخت گیری بیمه نامه ای را نیز صادر می کنند و به دارندگان خودرو تحویل می دهند).
-هرگونه برشکاری، جوشکاری یا تعمیر مخزن، بلافاصله در اولین سوختگیری باعث انفجار مخزن خواهد شد.
در صورت مشاهده هرگونه نقص در سیستم گازسوز خودرو در اسرع وقت به کارگاه های تبدیل مجاز یا مراکز خدمات پس از فروش سی ان جی شرکت های خودروساز مراجعه کنید .
با رعایت نوبت و حفظ حقوق دیگران، یکدیگر را تکریم و نظم را در جایگاه ها برقرار کنیم …
نوشتن نظر
نام شما:نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!
رتبه: بد خوب
کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: